Naruto World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto World

You are not connected. Please login or register

Změna vedení

+2
George
Yokinimaro
6 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Změna vedení Empty Změna vedení Thu Feb 19, 2009 4:05 pm

Yokinimaro

Ahoj, zdravím vás všechny co tady zůstali. Kompletně to přebírám po Arashovi.

Jedinný kontakt na mě bude prostřednictvím tohoto fora. Děkuji. Důvody proč to vysvětlím později.

2Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Feb 23, 2009 1:56 pm

George

Yokinimaro napsal:Důvody proč to vysvětlím později.
Cool Abych věděl, jestli tu ještě zůstat. Wink

3Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Feb 23, 2009 2:59 pm

Lomylith

Tak vysvetluj

4Změna vedení Empty Re: Změna vedení Wed Feb 25, 2009 5:23 pm

Yokinimaro

No je to v celku jednoduché.

Nastal velký problém v systému hry, v úpravě NWN.

Arash se zavázal že to vyřeší ale bude to nějakou dobu trvat, a bude tomu věnovat veškerý svůj čas, proto už mu nezbývá čas na rozdělování úkolů, a jiné spíše teoretické věci.

Proto se dohodl se mnou. Mám trošku větší znalosti z tvorby a hlavně mám také jasnou představu co se vše musí udělat.
Arashovi zůstali na starosti jen 2 věci.
1) jak už jsem zmínil, zjištuje jak nastavit nwn, aby tam fungovali skripty pro dynamické přidávání odborností a kouzel.
2) Komunikuje s Prasátkem (vedoucí konohy)

Pokud máte nějaké dotazy pište sem.

5Změna vedení Empty Re: Změna vedení Sun Mar 01, 2009 4:42 pm

Nalk

Yokinimaro napsal:...
navážu Very Happy
Mě byl tenhle projekt podán jako NWN Naruto, takže by mě zajímalo, jak zvládnete pořešit všechny elementy, taijutsu a genjutsu, pak různá kinjutsu a dědičné schopnosti. Systém chakry a tak dále.

Teoreticky jde jen o předělání některých kouzel a featů, ale pak vidím problém ve vyváženosti jednotlivých schopností, protože kupříkaldu se v Narutovi nejvíce objevují techniky ohně a vody, ostatních technik bylo o poznání míň.

Smile no hodně zdaru s předěláváním Smile

6Změna vedení Empty Re: Změna vedení Sun Mar 01, 2009 8:24 pm

ArashX

Nalk napsal:
navážu Very Happy
Mě byl tenhle projekt podán jako NWN Naruto, takže by mě zajímalo, jak zvládnete pořešit všechny elementy, taijutsu a genjutsu, pak různá kinjutsu a dědičné schopnosti. Systém chakry a tak dále.

Teoreticky jde jen o předělání některých kouzel a featů, ale pak vidím problém ve vyváženosti jednotlivých schopností, protože kupříkaldu se v Narutovi nejvíce objevují techniky ohně a vody, ostatních technik bylo o poznání míň.

Smile no hodně zdaru s předěláváním Smile
Přistupovali jsme k tomu hodně špatně, během včerejška a dneška jsem začal zpracovávat nový nápad co se týče herní mechaniky, podrobnosti nebudu zde uvádět zatím... Smile. Ale něco z výhod zde již dám:

1) Možnost sesílat jutsu na základě pečetí.
2) Možnost udělat jednodušší systém, který dovolí jutsu rozdělit do více kol a udělat tak souboj zajimavější a hlavně delší.....
3) A to je to nejdůležitější: jutsu se nebudou dělat přes 2da soubory takže v případě přidání jutsu se bude upravovat jen master modul, a hráči nebudou muset stahovat nové haky ani jiné soubory.
4) Práce bude jednodušší jelikož odpadnou ty 2da soubory, zkrátí to čas asi o 60%.

Nevýhody:
Souboj bude trvat dýl, určitě nebude nudný, ale delší, normálně nakliknete kouzlo a už je nakouzlené, takhle bude to jutsu přímo reálně sesílat, otázka je jestli to nebude nudné, to se bude muset otestovat.

7Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 02, 2009 12:14 am

George

ArashX napsal:
Nalk napsal:
...
3) A to je to nejdůležitější: jutsu se nebudou dělat přes 2da soubory takže v případě přidání jutsu se bude upravovat jen master modul, a hráči nebudou muset stahovat nové haky ani jiné soubory.
4) Práce bude jednodušší jelikož odpadnou ty 2da soubory, zkrátí to čas asi o 60%.
3( Někde jsem slyšel, že haky, co maj v sobě jen 2da se nemusí stahovat, že se můžou libovolně upravovat, ale nejsem si tím jistej
4( Jak odpadnou?.. jakej bude jinej systém?
Nevýhody? ... nechtěl bych aby to dopadlo jako tahová strategie nebo nějaká PvP hra, kde jeden zkusí něco seslat a ten druhej využije dlouhý sesílací doby a zruší mu to a pošle na něj něco spešl.. aby se takhle jen předháněli v přerušování skillů.
Nevím, jak si to představujete, uvidíme.. otestujeme..sem teda zvědavej. cyclops

8Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 02, 2009 12:47 am

ArashX

V podstatě máš pravdu, s tím že útočník na něj naběhne a zničí ho...

V tom to bude zajimavé.

Ninjutsu - boj za pomoci jutsu (kouzel) bude sice mocné ale jeho seslaní každého bude trvat 2 kola.

Taijutsu - rychlé, až na výjimky jen proti jedinnému nepříteli.

Genjutsu - tohle je opravdová lahůdka, pokud to půjde zkusíme to udělat pomoci cinema módu, tzn. ve smyslu takových těch videí co jsou v kampani kdy se hrači vezme ovladaní a stane se jakoby součástí videa které bude moci ovlivnovat sesílatel genjutsu - tohle je v pvp, v pvc to samozřejmě jiné

A pak klany - aberame - ovládání hmyzu. to vím jak řešit.

A Hyuga - tam to bude komplikovanější.

A pak naše klany co si dál vymyslíme.

9Změna vedení Empty Re: Změna vedení Wed Mar 04, 2009 6:59 pm

Nalk

ArashX napsal:Genjutsu - tohle je opravdová lahůdka, pokud to půjde zkusíme to udělat pomoci cinema módu, tzn. ve smyslu takových těch videí co jsou v kampani kdy se hrači vezme ovladaní a stane se jakoby součástí videa které bude moci ovlivnovat sesílatel genjutsu - tohle je v pvp, v pvc to samozřejmě jiné

Genjutsu jsem si představoval jako různá kouzla, která v NWN probíhají se záchranými hody nebo tak, s tím že by se přidaly grafické efekty. Ono přeci jen iluzi vidí obvykle jen ten, kdo je v ní lapen a tedy je na něj cílena ona technika (viz. Itachiho technika iluziorní - mučený trpí celý den, ale ostatní vidí jak se během velice krátké chvíle onen mučený řítí k zemi s řevem)

Klany - Hyuuga - nějaké speciální kritické útoky, celkově jejich vidění, když bychom se soustředili jen na obranný efekt, který z toho plyne, tak by se dalo využít 50% skrytí. 64 popř. 128 ran nevím jak vyrobit, leda technikou

A co Uchiha? (nejmocnější klan z Listové Smile BTW: můj oblíbenej)
A další klany budou místo náhodných kekkei genkai teda? Třeba Inuzuka klan? (vyvolávat nějaké schopného přítelíčka a pokud by byl vyvolaný, tak by mohl člen klanu používat další techniky navíc?)

10Změna vedení Empty Re: Změna vedení Wed Mar 04, 2009 7:07 pm

GetFirstPC

Nalk napsal:
ArashX napsal:Genjutsu - tohle je opravdová lahůdka, pokud to půjde zkusíme to udělat pomoci cinema módu, tzn. ve smyslu takových těch videí co jsou v kampani kdy se hrači vezme ovladaní a stane se jakoby součástí videa které bude moci ovlivnovat sesílatel genjutsu - tohle je v pvp, v pvc to samozřejmě jiné

Genjutsu jsem si představoval jako různá kouzla, která v NWN probíhají se záchranými hody nebo tak, s tím že by se přidaly grafické efekty. Ono přeci jen iluzi vidí obvykle jen ten, kdo je v ní lapen a tedy je na něj cílena ona technika (viz. Itachiho technika iluziorní - mučený trpí celý den, ale ostatní vidí jak se během velice krátké chvíle onen mučený řítí k zemi s řevem)

Klany - Hyuuga - nějaké speciální kritické útoky, celkově jejich vidění, když bychom se soustředili jen na obranný efekt, který z toho plyne, tak by se dalo využít 50% skrytí. 64 popř. 128 ran nevím jak vyrobit, leda technikou

A co Uchiha? (nejmocnější klan z Listové Smile BTW: můj oblíbenej)
A další klany budou místo náhodných kekkei genkai teda? Třeba Inuzuka klan? (vyvolávat nějaké schopného přítelíčka a pokud by byl vyvolaný, tak by mohl člen klanu používat další techniky navíc?)

To co sice píšeš je hezké ale popravdě celej server je posunutý v čase jakoby o několik generací po narutovi máme docěla pěknej příběh na to už vymyšlenej takže je jasný že některé kekengenkai zmiznou a některé nové se objeví to samé jutsu.

11Změna vedení Empty Re: Změna vedení Wed Mar 04, 2009 7:13 pm

Nalk

GetFirstPC napsal:To co sice píšeš je hezké ale popravdě celej server je posunutý v čase jakoby o několik generací po narutovi máme docěla pěknej příběh na to už vymyšlenej takže je jasný že některé kekengenkai zmiznou a některé nové se objeví to samé jutsu.

co se týče genjutsu, tak si myslím, že je to tak vždy - prostě je to základní kámen té techniky...
co se kekeiů týče, tak asi tu má někdo rád hyuugu a aburame, když je narozdíl od jiných chcete zachovat Laughing Smile

Ale víte jak, snažím se jen na základě znalostí z Naruta najít nějaký vztah k NWN, které hraji. Server je to váš a samozřejmě je na vás jak to provedete, do toho já vám nemám co kafrat. Wink

EDIT: tím chci i říct, že než mi napíšeš, že melu blbosti mimo mísu, protože vy hodláte dělat to a to, tak zkus jen popřemýšlet nad reáliema a jestli není můj nápad bližší a třeba vůbec nerozmazávat co plánujete... překvapení je největší tahoun ve všem Very Happy

12Změna vedení Empty Re: Změna vedení Wed Mar 04, 2009 8:29 pm

GetFirstPC

Nalk napsal:
GetFirstPC napsal:To co sice píšeš je hezké ale popravdě celej server je posunutý v čase jakoby o několik generací po narutovi máme docěla pěknej příběh na to už vymyšlenej takže je jasný že některé kekengenkai zmiznou a některé nové se objeví to samé jutsu.

co se týče genjutsu, tak si myslím, že je to tak vždy - prostě je to základní kámen té techniky...
co se kekeiů týče, tak asi tu má někdo rád hyuugu a aburame, když je narozdíl od jiných chcete zachovat Laughing Smile

Ale víte jak, snažím se jen na základě znalostí z Naruta najít nějaký vztah k NWN, které hraji. Server je to váš a samozřejmě je na vás jak to provedete, do toho já vám nemám co kafrat. Wink

EDIT: tím chci i říct, že než mi napíšeš, že melu blbosti mimo mísu, protože vy hodláte dělat to a to, tak zkus jen popřemýšlet nad reáliema a jestli není můj nápad bližší a třeba vůbec nerozmazávat co plánujete... překvapení je největší tahoun ve všem Very Happy

Hmm to že mužeš v genjutsu bejt dny hodiny a ve skutečnosti to je sekudna to umělo jen tsukiomi od itachiho ostatní genjutsu toto neuměj pravda že to co se děje vidí jwen cíl a ostatni vídí například jne bezvládne tělo což se ale v NWn dá provést jinak co se tyče aburame atd klanů tak ty nevypadali na vymření a zatím z toho co vím tak itachi je mrtvej kakashi už taky jedinej kdo zustava je sasuke a buhvi jak to sním dopadne takže sharingan ze hry nejspíš odpadne.

Edit: Ještě tu je smaozřejmě madara ale jako záporňákovi mu moc šancí nedávám.

13Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 09, 2009 12:38 am

ArashX

Změna.

Základní povolání jen ninujtsu, genjutsu a taijutsu, klany žádné.
Nicméně ve světě bude určitý konstantní počet učících knih každého jutsu, když jeden klan - klan (neboli spolek) - sesbírá všechny knihy daného jutsu a zároven nebude ve světě nikdo kdo by to jutsu ještě ovládal kromě daného klanu tak může z toho jutsu udělat kekei.... s tím že každý nový člen získá dané jutsu.

Podařilo se mi zjistit to, aby šlo ty pečetě naklikat během jednoho kola takže to nebude moc prodlužované.

Jinak přišel jsem na to jak udělat to genjutsu - cinema mod - to co je normální v kampani - ztratí se vám ovládání a kamera se otočí tak že to vypadá jako video.

14Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 7:21 pm

Nalk

a co featy? mají si kde hrát? Very Happy

BTW: chápu správně ty kekkei genkaie tak, že prostě nějaká skupinka získá jutsu a uzurpuje si ho pro sebe? nebo budou speciální něco-jak-artefakty knihy na naučení jutsu ze kterých se budou dělat KG?

15Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 7:25 pm

ArashX

Jo řekněme že po světě bude kolovat z každého jutsu 25 knih, tzn. pokus bude nějaký člověk nebo skupina lidí vlastnit všech 25 tak bude možná to jutsu prohlásit jako KG té skupiny.

16Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 7:31 pm

Nalk

ArashX napsal:Jo řekněme že po světě bude kolovat z každého jutsu 25 knih, tzn. pokus bude nějaký člověk nebo skupina lidí vlastnit všech 25 tak bude možná to jutsu prohlásit jako KG té skupiny.
Z toho chápu, že kniha bude poskytovat výuku vícekrát bez zničení. A 25 knih... 4 sloty 1 ... to máme 100 slotů... hůůů tak to bude sranda, doufám, že budou i nějaké perzistentní trezory Very Happy

17Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 7:35 pm

ArashX

Nalk napsal:
ArashX napsal:Jo řekněme že po světě bude kolovat z každého jutsu 25 knih, tzn. pokus bude nějaký člověk nebo skupina lidí vlastnit všech 25 tak bude možná to jutsu prohlásit jako KG té skupiny.
Z toho chápu, že kniha bude poskytovat výuku vícekrát bez zničení. A 25 knih... 4 sloty 1 ... to máme 100 slotů... hůůů tak to bude sranda, doufám, že budou i nějaké perzistentní trezory Very Happy
U knih bude cca 80% šance na její zničení, perzistentní trezory nebudou, nicméně budou batohy a NPC nosiči.

18Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 7:37 pm

Nalk

ArashX napsal:U knih bude cca 80% šance na její zničení, perzistentní trezory nebudou, nicméně budou batohy a NPC nosiči.
Takže po zničení se vytvoří nová (aby bylo konstantní množství oněch knih), nebo nakonec třeba bude člověk co bude mít poslední tři knihy a ten tím získá osobní KG?

19Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 7:41 pm

ArashX

Nalk napsal:
ArashX napsal:U knih bude cca 80% šance na její zničení, perzistentní trezory nebudou, nicméně budou batohy a NPC nosiči.
Takže po zničení se vytvoří nová (aby bylo konstantní množství oněch knih), nebo nakonec třeba bude člověk co bude mít poslední tři knihy a ten tím získá osobní KG?
25 knih bude v oběhu, tzn. když někdo nějakou použije a podaří se mu dané jutsu naučit tak když se kniha rozbije tak je šance že se někomu dalšímu objeví v pokladu.

20Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 10:43 pm

Nalk

ArashX napsal:
Nalk napsal:
25 knih bude v oběhu, tzn. když někdo nějakou použije a podaří se mu dané jutsu naučit tak když se kniha rozbije tak je šance že se někomu dalšímu objeví v pokladu.
A to platí i ve chvíli kdy to bude KG, nebo KG zablokuje spawn nových knih mimo ruce "klanu"?
Tož totok mi příjde jako docela složitý systém, už se těším až budou všecky systémy někde rozpitvané. Very Happy

21Změna vedení Empty Re: Změna vedení Mon Mar 16, 2009 11:50 pm

ArashX

Nalk napsal:
ArashX napsal:
Nalk napsal:
A to platí i ve chvíli kdy to bude KG, nebo KG zablokuje spawn nových knih mimo ruce "klanu"?
Tož totok mi příjde jako docela složitý systém, už se těším až budou všecky systémy někde rozpitvané. Very Happy
Není to složité, KG nic blokovat nebude, pokud bude jeden klan vlastnit všech 25 knih tak už se žádná nikde nespavne.

22Změna vedení Empty Re: Změna vedení Tue Mar 17, 2009 12:00 am

ArashX

Jinak já ani nevím kdo ty jsi, tohle forum je jen špička ledovce, nemáš přístup do skrytých for.....

23Změna vedení Empty Re: Změna vedení Tue Mar 17, 2009 10:47 pm

Nalk

ArashX napsal:Jinak já ani nevím kdo ty jsi, tohle forum je jen špička ledovce, nemáš přístup do skrytých for.....
Georgův známý, který narozdíl od něj toho ví dooooost o Narutu. Smile

24Změna vedení Empty Re: Změna vedení Tue Mar 17, 2009 11:11 pm

ArashX

Ale jak se zdá tak neví skoro nic o tvorbě v nwn.

25Změna vedení Empty Re: Změna vedení Tue Mar 17, 2009 11:56 pm

George

To neví ani George Very Happy

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: