Nalk napsal: Yokinimaro napsal:...
navážu
Mě byl tenhle projekt podán jako NWN Naruto, takže by mě zajímalo, jak zvládnete pořešit všechny elementy, taijutsu a genjutsu, pak různá kinjutsu a dědičné schopnosti. Systém chakry a tak dále.
Teoreticky jde jen o předělání některých kouzel a featů, ale pak vidím problém ve vyváženosti jednotlivých schopností, protože kupříkaldu se v Narutovi nejvíce objevují techniky ohně a vody, ostatních technik bylo o poznání míň.
no hodně zdaru s předěláváním
Přistupovali jsme k tomu hodně špatně, během včerejška a dneška jsem začal zpracovávat nový nápad co se týče herní mechaniky, podrobnosti nebudu zde uvádět zatím...
. Ale něco z výhod zde již dám:
1) Možnost sesílat jutsu na základě pečetí.
2) Možnost udělat jednodušší systém, který dovolí jutsu rozdělit do více kol a udělat tak souboj zajimavější a hlavně delší.....
3) A to je to nejdůležitější: jutsu se nebudou dělat přes 2da soubory takže v případě přidání jutsu se bude upravovat jen master modul, a hráči nebudou muset stahovat nové haky ani jiné soubory.
4) Práce bude jednodušší jelikož odpadnou ty 2da soubory, zkrátí to čas asi o 60%.
Nevýhody:
Souboj bude trvat dýl, určitě nebude nudný, ale delší, normálně nakliknete kouzlo a už je nakouzlené, takhle bude to jutsu přímo reálně sesílat, otázka je jestli to nebude nudné, to se bude muset otestovat.